Grillhus Selma 9,2

DSC_0147

 

  • Sittplatser för 15 personer
  • Fem fönster
  • Tre utvikbara liggplatser
  • Sexkantig
  • Tillbehörspaket 1, tillval
  • M6 Grill
  • Vägghöjd 132 cm

 

 

Vill Du slippa myggen men ändå grilla på sommaren? Enkelt kunna laga lunch till familjen. Sitta en kväll och umgås med trevliga vänners sällskap. Kanske behöver några sovplatser för gästerna eller barnens kompisar? Det är bara några alternativ som man kan använda Grillhus Selma till. Grillhus Selma är vår populäraste modell av grillstugor.

Grillhuset är av samma modell som Grillkåtan Elin.
Skillnaden är storleken och antalet fönster. Grillhus Selma har fönster på varje vägg och fönsterna är också större.

Grillhuset har fyra fönster av mått höjd 55,5 cm och bredd 102 cm och ett lite mindre höjd 37,5 cm och bredd 77 cm varav det mindre är öppningsbart. Placeras oftast längst bak, mitt emot dörr. För att få korsdrag.

Alternativet för Dig som har en fin utsikt och vill känna dig närmare naturen.

Den mångsidiga grillen och teleskop skorsten ingår. Grillen och skorstenen finns i tre läckra färger.

Grillhuset Selma levereras på en pall av storlek, B120 x L240 x H240 cm, vikt 1100 kg.

Grillhuset levereras i färdiga element. Den är monteringsfärdig och enkel att montera ihop. Fönster har vi monterat färdigt på väggblocken, likaså takpapp sitter också färdigt på taket. Allt material som behövs finns med i paketet. Som skruv och spik. Monteringen kräver minst två man och cirka 8 timmar får man räkna med innan man får börja grilla.

Grillhuset är utrustat med tre liggbrädor som man enkelt viker ut när man vill lägga sig ned och ta en tupplur efter maten. Eller behöver några extra sovplatser för gästerna.

Det finns även en fin förvaringslåda att köpa till. Den är tillverkad så att den ryms under sittbänken. Perfekt att förvara ved i.