Lusthus Ellen 9,2

 

DSCN1312

  • Sittplatser finns för 15 personer
  • Fem stora fönster, ett öppningsbart
  • Två utvikbara liggplatser
  • Sexkantig
  • Tillbehörspaket 2, finns som tillval
  • M6 grill
  • Vägghöjd 175 cm

 

 

 

Ett lusthus i trädgården blir som ett smycke i där. Lusthus Ellen är det första modell av lusthus vi tillverkade. För att man skall ha mycket användning av lusthuset ingår grill och skorsten för då kan man tillaga mat och samlas runt elden och äta med familj och vänner. I lusthuset ingår grill, skorsten bänkar runt om. Givetvis kan man inreda den efter egen smak och lämna bort grill, skorsten och bänkar. Då kan man te.x ha egna trädgårdsmöbler inne.

Grillen och skorstenen finns i två olika färger, svart eller antik kopppar.

Den har en vacker pardörr med stora fönster. Dörren har lås med nyckel.                                         Även resterande fem väggar är försedda med dubbel fönster. De stora glaspartierna släpper in mycket ljus och ger en härlig rymd i lusthuset.
Ett av fönsterna är öppningsbart. Den väggen brukar placeras längst bak så man kan få korsdrag genom att ha öppet dörr och fönster. Men kan givetvis vid montering placeras på vilken sida man önskar.

Lusthuset levereras i färdiga element, där vi byggt färdigt väldigt mycket för att monteringen skall gå snabb och enkelt. Vi har snickrat färdiga väggelement med fönster och fönsterlister färdig monterade. Väggelementen skruvas ihop i hörnen. Likaså tak elementen är färdig byggda vars vi har lagt takpapp färdigt. Bara att lyft upp takbitarna. Vid montering bör man vara två man och tiden man får räkna med är ca 8 timmar.

Under vanliga frågor hittar du lite tips om behandling av lusthuset, leverans och annat bra att veta.

Som tillval finns även en förvaringslåda att köpa till. I den kan man förvara ved eller annat, enkelt under sittbänken. Lådan har även hjul under sig så man kan enkelt dra och skjuta in den igen. Den har även ett avtagbart botten för att man enkelt kan städa ur den.

Snickarglädjen i Lusthus Ellen har mjuk och vacker form.